Raya

Raya is een sociale en rustige teef die op gezette momenten soms wel even tegengas geeft. Ze is gekocht voor onze oudste dochter en verblijft veel bij haar gezin. De vijf honden trekken veel met elkaar op. Raya is aangekeurd bij de DHCN en heeft ook een stamboom van de DHCN. Ze heeft ook shows gelopen onder de DHCN vlag en is in de prijzen gevallen in haar klasse.

Raya heeft op 13 juni 2013 haar en ons eerste nest gehad. Er werden 10 pups geboren die allemaal zijn uitgevlogen. Het is / was een prachtig nest. Op 15 juni 2014 hebben wij een terugkomdag georganiseerd voor dit Alphanest. De terugkomdag was een groot succes, 6 van de 10 pups waren er. Het zijn mooie honden met een goed karakter geworden.

Op 12 oktober 2014 heeft Raya haar tweede nest gehad, dit achttal is ondertussen ook uitgevlogen op 1 na, zij blijft bij onze kennel en zal na aankeuring worden ingezet voor de fok. Ook voor dit nest hebben we een geslaagde terugkomdag gehad, slechts één pup kon niet komen, de rest incl Boy was aanwezig.

Volledige naam Raya Marindytree / OVERLEDEN 25 februari 2022
Geboren 20-12-2009
Kernmerken Oud Duitse Herder (gesteriliseerd)
Kleur Zwart
Medisch HD A & ED Vrij
NBW: 30
DM: Drager