Vacature

Kennel en cattery of Koda’s Place fokt (oud) Duitse Herders & Maine Coons met liefde en aandacht. In ons pand aan de lagune 25 in Lelystad houden wij ons dagelijks bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van ons product. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk en zijn wij trots op onze kennis over gedrag, voeding en training.

Op het gebied van zowel Oud Duitse Herders als Maine Coons durven wij ons neer te zetten als marktleiders. Innovatie, liefde, kennis en altijd up to date met de nieuwste technologieën vormen de basis van onze positie.

Vanwege onze continuerende groei zijn wij op zoek naar een:

Eigenares / Eigenaar

Een ware uitdaging voor liefdevolle, consequente eigenaars

Jij schrikt niet terug van een lading haar, bent niet bang voor opruimen (van o.a. poep en plas) en hebt er geen moeite mee om je partner en/of kinderen op de tweede plek te zetten voor deze functie. Je hebt erg veel geduld en goede communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur heb je al ervaring met dit werk en heb je daar zoveel plezier aan beleefd dat je er mee verder wil. Jij, een lief, spontaan en verantwoordelijk mens is klaar voor een nieuwe uitdaging! Herken jij jezelf in deze tekst?

Functie eisen

Ons product in jouw huis is geen taak waar licht over gedacht kan worden. De hoeveelheid liefde die men ervaart bij het in huis halen van een dier is overweldigend. Er moet zeker ook gedacht worden aan alle likjes, kopjes, aaitjes en geluiden van tevredenheid. Het is niet zomaar een mens die deze taak uit kan voeren, maar een speciaal mens. Een mens met een specifieke combinatie aan eigenschappen. Als geschikte kandidaat beschik jij over:

  • affiniteit met de doelgroep (honden en/of katten)

  • de bereidheid om jezelf bij te scholen

  • een geschikte locatie

  • beheersing van de Nederlandse taal

  • goed contact met de buren

  • een geschikte stofzuiger

  • een wasmachine en bijpassend wasmiddel

Uiteraard is al het bovenstaande nog geen garantie tot succes, sommige van onze producten wijken af van de norm. Immers, deze tak van sport bevat alleen maar maatwerk en door onze speciale strategie is er elke nieuwe ronde een ruime variëteit aan producten mogelijk. We stemmen elk startpakket zo goed mogelijk op u en uw capaciteiten af.

Wat bieden wij?

Zonder jou bestaat ons bedrijf niet! Daarom helpen wij graag mee waar we kunnen en zijn we secuur in wie we in onze organisatie toelaten. Dit start al vanaf het moment dat jij je sollicitatie naar ons toe stuurt. Na een eerste selectie zullen we een eerste telefoongesprek plannen om elkaar nader te leren kennen. Tijdens dit gesprek word er verder uitleg gegeven over de gang van zaken en plannen we een sollicitatiegesprek op ons “kantoor”. Als blijkt uit dit gesprek dat jij een geschikte kandidaat bent zetten we je op de aanmeldingenlijst. Deels op volgorde, deels op geschiktheid en deels op wens word je dan ingedeeld om een van onze hooggewaardeerde producten te ontvangen en te ontwikkelen. Vanaf dag één betrekken wij je bij jouw product en staan we dag en nacht voor je klaar. Zo komt het vaak voor dat onze medewerkers een aantal keer tijdens de ontwikkeling denken “Ik breng mijn product terug!”. Dit is uiteraard geheel normaal en wij zijn er om je bij te staan.

Interesse?

Wil je meer te weten komen over deze zeer gewilde baan? Of wil je direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie op via het contactformulier op onze website.